Združeni za Dobrepolje

V dveh programsko sorodnih strankah, SLS in SDS, smo se po prvem krogu volitev odločili, da se že pred izvolitvijo župana povežemo v koalicijo za obdobje 2014–2018 인체탐험대 다운로드. Imamo praktično enak program in odlično sodelujemo že od ustanovitve Občine naprej. Zavedamo se, da lahko skupaj in pod vodstvom Jožeta Prijatelja veliko naredimo za pospešen razvoj občine v naslednjih štirih letih Download the business plan form.

Volivcem tako ponujamo odličen predlog, ki pa je pravzaprav tudi edini, saj ostale koalicije glede na število svetniških mest niso možne. Župan pa potrebuje za svoje optimalno delo koalicijo 전기캐드 다운로드. Zgodovina nas to nazorno uči.

Vabimo vas torej, da volite racionalno in podprete Jožeta Prijatelja na nedeljskih županskih volitvah. Ima namreč že koalicijo, s katero bo lahko začel delati za našo skupno dobrobit takoj naslednji dan po volitvah Download the alarm sound.

Ponujamo vam torej ZMAGOVITO KOMBINACIJO! IZBERI PRAV – IZBERI AKTIVNO PRIHODNOST!

Predsednik OO SDS Roman Bukovec in predsednik OO SLS Marko Marolt

 

Združena svetniška skupina SDS in SLS s kandidatom za župana Jožetom Prijateljem

 

Združeni za Dobrepolje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>